Energiberegning til markedets skarpeste pris

 

Hvis du skal have dit byggeprojekt godkendt, så kan Husberegning hjælpe dig hele vejen fra start til slut.

Modtag et uforpligtende tilbud  inden for 24 timer

 

Kontakt os i dag

Statiske beregninger

Energiberegning

Konstruktionstegninger

LCA beregning

Letforståelig energiberegning

Når du skal bygge nyt til dit hus, er det et krav, at du leverer en dokumentering af boligens energiforbrug som en del af din byggeansøgning. Bygger du helt nyt hus, skal der udføres en energiberegning, der bruges som grundlag for energibehov, ventilation, opvarmning m.m. Tilbygninger beregnes oftest mere simpelt med en varmetabsberegning, hvor der ses på bygningens varmetab.

Disse beregninger af både energi og varmetab kan hurtigt blive kompliceret og svær at gennemskue. Husberegning.dk hjælper dig med at foretage energiberegninger ved nybyg og varmetabsberegninger ved tilbygning til dit hus – altid formidlet på et enkelt og letforståeligt sprog.

Når vi hjælper dig med energiberegning, får du altid en PDF med selve beregningerne samt et udførligt notat med mulige tiltag for at sikre overholdelse af bygningsreglementet.

Det får du med os som leverandør

  1. Beregning ved om- og tilbyg
  2. Udførligt notat
  3. Skræddersyede priser
Energiberegning til nedrivning af bærende væg

Vær opmærksom på tegninger & materialer

Hver gang man bygger til sit hus, skal man lave en ny energiberegning. For at vi kan lave præcise beregninger, skal vi bruge tegninger over husets plan, snit og facader.

Både energi- og varmetabsberegninger foretages også dels på baggrund af de byggematerialer, som indgår i konstruktionen. Hvis du skal bygge til, men endnu ikke har valgt, hvilke materialer, du vil bruge, så skal du huske at informere os om det – ellers kan vi ikke foretage vores beregninger ordentligt.

Husberegning.dk specialiserer sig i energiberegning for ét-, halvandet- og toplanshuse.

Energiberegning af privat hjem

Spørgsmål & svar

Hvem kan hjælpe med at lave en energiberegning?

Hos Husberegning kan du få lavet en energiberegning. Vi har mange års erfaring med udførelse af energiberegninger i forbindelse med nybyg og tilbygninger. Vi udfører altid energiberegningen i et letforståeligt sprog.

Hvad bruger man en energiberegning til?

Hvis du skal bygge nyt hus eller ny tilbygning, er det et krav, at du kan dokumenterer husets energiforbrug, som en del af byggeansøgningen. Energiberegningen bruges til at bestemme husets energibehov, ventilation, opvarmning osv.

Skal jeg bruge en energiberegning til tilbygninger?

Når du bygger en tilbygning til dit hus, skal du bruge en energiberegning i den samlede dokumentation, der skal bruges til byggeansøgningen. En energiberegning til tilbygninger laves oftest med en varmetabsberegning, hvor der ses på bygningens varmetab.

Hvilke dokumenter skal der bruges til en energiberegning?

Når der skal laves en energiberegning, er der brug for tegninger over husets snit, plan og facader. Uden tegningerne kan der ikke laves en præcis energiberegning. Derudover skal der bruges en indsigt i byggematerialerne, da disse også påvirker beregningen.

Vores samarbejdspartnere

Skriv til os

+45 28 87 81 56