Statiske beregninger til skarpe priser.

Letforståelige ingeniørberegninger af
bygningers styrke.

 

Modtag et uforpligtende tilbud inden for 24 timer
Kontakt os i dag

Statiske beregninger

Energiberegning

Konstruktionstegninger

LCA beregning

Hvad er statiske beregninger?

Statiske beregninger udføres for at afdække en bygnings styrke og stabilitet. Hvis man f.eks. fjerner en skillevæg, skal man beregne, hvorvidt resten af konstruktionen stadig kan holde – og hvis ikke, hvilke tiltag der skal til, for at forstærke konstruktionen. Disse beregninger kaldes også for ingeniørberegninger.

Statiske beregninger er vigtig dokumentation i et myndighedsprojekt, men kan let blive komplicerede og svære at forstå. Husberegning.dk hjælper dig med at lave statiske beregninger ved ny- og tilbygninger af dit hus, som er præcise og lette at forstå.

Vi leverer altid en PDF med selve beregningerne, samt en udførlig og enkel vejledning med de nødvendige forstærkningstiltag, i form af konstruktionsplan og samlingsdetalje.

Det får du med os som leverandør

  1. Præcise beregninger
  2. Udførlig vejledning
  3. Stor erfaring med statiske beregninger
  4. Høj kundetilfredshed
  5. Skræddersyede priser
varmetabsberegning

Præcise & forståelige
beregninger

Vi gør en dyd ud af, at vores beregninger ikke kun er præcise, men også enkle og lette at forstå for den almene husejer. Vi specialiserer os i ingeniørberegninger for ét-, halvandet- og toplanshuse. Specielt hvis du har planer om at rive bjælker, vægge eller andre bærende konstruktioner ned, er det utrolig vigtigt, at du får lavet en statisk beregning.

Hvis dit hus er fra 1960’erne eller 1970’erne er det vigtigt, at der også laves beregninger for husets styrke ved vandrette belastninger, såvel som ved lodrette. Disse kaldes stabilitetsberegninger. Det skal gøres for at sikre, at der ikke kommer utilsigtede revner eller skader under storm eller orkan.

Spørgsmål & svar

Hvornår skal jeg bruge statiske beregninger?

I forbindelse med nybyggeri eller renovering af en bolig, skal du bruge statiske beregninger til at afdække bygningens styrke. Det vil sige, at du de statiske beregninger bruges til at bedømme om en bygningens konstruktion er stærk nok til, hvis du eksempelvis vælter en væg.

Hvorfor skal jeg bruge statiske beregninger?

Når du skal sende dokumentation ind på dit nybyggeri eller din renovering til myndigheder, er statiske beregninger et vigtigt dokument. Hos Husberegning kan du få udført statiske beregninger, som er lette at forstå.

Hvem udfører statiske beregninger?

Statiske beregninger laves af en rådgivende ingeniør. Hos Husberegning har vi mange års erfaring med at udføre statiske beregninger i forbindelse med byggeri, og vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for statiske beregninger.

Hvad koster statiske beregninger?

Prisen på statiske beregninger afhænger af flere ting. Hos Husberegning kan vi give dig et tilbud på statiske beregninger. Kontakt os gerne, hvis du står overfor en renovering eller tilbygning.

Vores samarbejdspartnere

Skriv til os

+45 28 87 81 56